Bo kolonizacja Tineyi, bo logo Tineyi, bo layout Tineyi, bo jem obiad
(powinnam była napisać to wczoraj w nocy, ale nie napisałam, bo nie wiedziałam, że jest temat:D )
_________________ Aby być czarownicą, potrzebny jest wyjątkowy charakter. Potrzebne są także wyjątkowe usta - takie, które pozostają zamknięte. Dochowywanie tajemnic daje siłę, a siła zyskuje szacunek. A szacunek to twarda waluta.
Na przykład takich. Nie śpię, bo nie chce mi się wstać i się umyć...Serio. Potrafię z takiego powodu przesiedzieć pół nocy. Więcej...
_________________ Aby być czarownicą, potrzebny jest wyjątkowy charakter. Potrzebne są także wyjątkowe usta - takie, które pozostają zamknięte. Dochowywanie tajemnic daje siłę, a siła zyskuje szacunek. A szacunek to twarda waluta.
A piszę to teraz, bo w godzinach, dla których ten temat jest przeznaczony, to ja mam w zwyczaju właśnie SPAĆ. :P
_________________ "O praktyce mówimy, gdy system informatyczny działa, choć nikt nie wie, dlaczego. Z teorią mamy do czynienia wtedy, gdy system nie działa, ale znamy przyczynę. My łączymy teorię z praktyką: system nie działa, i nikt nie wie, dlaczego."
-- anonim
Nie śpię bo musiałam przypomnieć sobie mit o powstaniu orków (bo okazało się, że zapisany mam tylko mit o powstaniu uzo :P) i oraz muszę sksrerować pewien podręcznik w formacie 10% oryginału... A potem się jeszcze uczyć...
(Ale ach! Już mam na horyzoncie dzień bez kolokwium! W przyszłym tygodniu już! Wtedy założę tu temat "podziel się radością" :D)
Nie śpię bo właśnie skończyłem czytać drugi tom Locke'a Lamory i włączyłem komputer...
_________________ "wodziarz i gieesowiec. Człowiek, który ma zaimplantowanego chipa z zasadami dowolnej gry fabularnej. Przez niego trzeba się było umawiać na tę sesję z trzytygodniowym wyprzedzeniem." (z blogu Krakonmana)
W zasadzie nie śpię bo chciałam wytrzymać tu do czwartej. O czwartej zawsze jest najfajniej.
Ale grzebałam właśnie w mózgu i nie doszukałam się żadnych myśli. Stężenie tigera we krwi spada (ze 100% do 95%) i już nawet mam problemy z poprawnym wyartykułowaniem zdania do królika, który jak zawsze nie chce spać, kiedy ja zarywam noc.
Nie śpię bo wróciłem z knajpy i sprawdzam czy na forum pojawiło się coś nowego.
_________________ "wodziarz i gieesowiec. Człowiek, który ma zaimplantowanego chipa z zasadami dowolnej gry fabularnej. Przez niego trzeba się było umawiać na tę sesję z trzytygodniowym wyprzedzeniem." (z blogu Krakonmana)
Nie spię bo...jestem zbyt zmęczona...wesołych świąt...?
_________________ "O praktyce mówimy, gdy system informatyczny działa, choć nikt nie wie, dlaczego. Z teorią mamy do czynienia wtedy, gdy system nie działa, ale znamy przyczynę. My łączymy teorię z praktyką: system nie działa, i nikt nie wie, dlaczego."
-- anonim
Nie śpię, bo skończyłam właśnie Dark Knighta (smakowity był), a teraz będę kończyć biografię do wampira. Uczelnia dała mi przez ostatni tydzień cudowny dar - nie muszę spać częściej niż raz na dwa dni...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum