5 minut temu napisałam, że założę ten temat, jak przyjdzie na mnie błogosławiony dzień bez kolokwiów.
Ale właśnie przeglądałam coś w ustawieniach kompa i zauważyłam, że cyferki przy napisie "RAM" zmieniły się z "1,0" na "2,50".
A na lodówce wisi mój list do św. Mikołaja, z napisanym ładnie "proszę o 2 GB RAM DDR Kingstona". No i jak tu nie wierzyć w Mikołaja?
Teraz nawet myślę że wiem, kiedy go przyniósł - przedwczoraj, ale od tego czasu nie uruchomiłam nawet żadnej gry, nawet flashowej, i nie zauważyłam, żeby komp wykazywał jakieś nienaturalne cechy...
<sprawdziła króliczka z ADHD. Już się nie wieszał>
Impressive... Most impressive. Też bym chciał mieć takiego Mikołaja. :P
_________________ "O praktyce mówimy, gdy system informatyczny działa, choć nikt nie wie, dlaczego. Z teorią mamy do czynienia wtedy, gdy system nie działa, ale znamy przyczynę. My łączymy teorię z praktyką: system nie działa, i nikt nie wie, dlaczego."
-- anonim
1) Wydałam dużo pieniędzy na śliczną biżuterię przywiezioną z rezerwatu indiańskiego w Kolumbii
2) Na hiszpański Mith przyniosła mi kawałek czekoladowego ciasta
3) Które zjadł także nasz lektor, chociaż już je ugryzłam
4) Całkiem prawdziwy Indianin chce się ze mną umówić (umawia się już drugi tydzień, i dobrze, wcale nie chcę się z nim spotykać, liczy się sam fakt - nie lecą na mnie dresy, lecą Indianie Quechua!)
5) Spałam dziś do 10.00!
_________________ Aby być czarownicą, potrzebny jest wyjątkowy charakter. Potrzebne są także wyjątkowe usta - takie, które pozostają zamknięte. Dochowywanie tajemnic daje siłę, a siła zyskuje szacunek. A szacunek to twarda waluta.
Quechua to taka firma produkująca sprzęt sportowy. Mają fajne namioty :D
Jestem szczęśliwa bo znajduję się w tym błogim stanie w którym pływam w różowej, ciepłej mgiełce, która wynosi mnie ponad przyziemne potrzeby i wprawia w wyższy stan świadomości. Objawia się to tym, że na zajęciach narysowałam coś w tym stylu: http://rozrywka.eurocity....uze/iluzja2.jpg (i tak, udało mi się tak bardzo, że sama nie mogę na to patrzeć), a potem w domu objawiłam zdolności profetyczne...
A Quechua owszem, oprócz tego mają też takie bluzy z miłego materiału, które mnie nie gryzą! I namioty, plecaki, dziwne okrągłe plecaki, i w ogóle wszystko. A poza tym to nazwa największego plemienia zamieszkującego tereny dzisiejszego Peru.
_________________ Aby być czarownicą, potrzebny jest wyjątkowy charakter. Potrzebne są także wyjątkowe usta - takie, które pozostają zamknięte. Dochowywanie tajemnic daje siłę, a siła zyskuje szacunek. A szacunek to twarda waluta.
Kupiłem sobie zestaw z pełnym pierwszym sezonem. Jak wykładałem złocisze przy kasie, pojawiła się chwila zwątpienia. Czy to nie aby tylko wspomnienia z dzieciństwa, czy już z tego nie wyrosłem... Ale potem zapuściłem pierwszy odcinek i wszelkie wątpliwości zniknęły. Echh, nie robią już takich seriali. Seriali, filmów, czegokolwiek... Tak bezpretensjonalnie wyluzowanych, kręconych z przymrużeniem oka, ze scenariuszem takim, a nie innym, bo po prostu taki jest fajny, i tyle... Ech. Z ekranu po prostu spływa przyjemność oglądania. ;)
_________________ "O praktyce mówimy, gdy system informatyczny działa, choć nikt nie wie, dlaczego. Z teorią mamy do czynienia wtedy, gdy system nie działa, ale znamy przyczynę. My łączymy teorię z praktyką: system nie działa, i nikt nie wie, dlaczego."
-- anonim
Zdałam dziś 3 kolokwia i zdałam je naprawdę. Matkooo, to był zapiernicz z innej planety, ale wreszcie mam go za sobą!
Nie wiem, mam mnóstwo roboty na jutro, i w przyszłym tygodniu też nie jest różowo, ale jakoś tak... teraz było tak, że nie wiedziałam w co ręce włożyć, a teraz mam wszystko poukładane, przynajmniej w głowie, i widzę w tym nawet mnóstwo wolnego czasu. Na Thiefa, basen, narty... nawet może na jakieś życie. Ostatni raz żyłam przed świętami i trwało to 2 dni, więc mam już dużą potrzebę
Mogłabyś mnie odwiedzić, wiesz...Od tygodnia ludzkiej mordy nie widziałam, zaległości na studiach mam (od chorowania to jedna rzecz, inna rzecz to że mam je od 3 miesięcy) i chciałabym kurna epatować radością, ale kaszlę! W dzień mniej niż w nocy (niesprawiedliwe) ale może by mnie tak ktoś odwiedził...
Age: 17 Joined: 08 Jul 2008 Posts: 17 Location: ze świata
Posted: 2009-01-13, 01:17
Skończył się semestr z przyzwoitymi ocenami. Dzisiaj natomiast, rozpoczął się drugi.
No i miedzy przerwą świąteczną ( 14 dni wolnego ) a feriami, jest tylko 10 dni szkoły. Czyli jeszcze 4 dni i wolne.
To pierwszy bałwan, jakiego widziałam w tym roku... tak, sama go zrobiłam, bo po prostu tęskniłam za takim widokiem :D. Moją ulicę już rozradował (tylko czekam, aż dzieciaki sąsiadów podchwycą klimat i zrobią takiego na dwa metry), więc pomyślałam sobie, że wy też się ucieszycie
-- anonim
_________________ "wodziarz i gieesowiec. Człowiek, który ma zaimplantowanego chipa z zasadami dowolnej gry fabularnej. Przez niego trzeba się było umawiać na tę sesję z trzytygodniowym wyprzedzeniem." (z blogu Krakonmana)
Od kiedy spadł śnieg czekam, aż będę mogła zrobić bałwanka...!!!!! Najpierw się nie lepił, a potem się rozchorowałam i diabli wzięli śniegowego potwora...Kolega mi jednego ulepił w podziękowaniu za przepisy, tenże bałwanek zamiast miotły miał trzepaczkę do jajek. I pałeczki do ryżu. Ale był malutki, a wiadomo, nic nie brzebije wielkiego, własnoręcznie ulepionego bałwana...I ja się wcale nie nabijam, takie jest moje głębokie i święte przekonanie, i jak tylko będę zdrowa to ulepię, jeszcze zobaczycie, wy wy wy...bez serca.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum