_________________ Aby być czarownicą, potrzebny jest wyjątkowy charakter. Potrzebne są także wyjątkowe usta - takie, które pozostają zamknięte. Dochowywanie tajemnic daje siłę, a siła zyskuje szacunek. A szacunek to twarda waluta.
_________________ "wodziarz i gieesowiec. Człowiek, który ma zaimplantowanego chipa z zasadami dowolnej gry fabularnej. Przez niego trzeba się było umawiać na tę sesję z trzytygodniowym wyprzedzeniem." (z blogu Krakonmana)
No mój mól raczej podobnie, bo za miesiąc opuszczam kontynent...
_________________ Aby być czarownicą, potrzebny jest wyjątkowy charakter. Potrzebne są także wyjątkowe usta - takie, które pozostają zamknięte. Dochowywanie tajemnic daje siłę, a siła zyskuje szacunek. A szacunek to twarda waluta.
Dobra, teraz w domyśle była kolej na nie-Kraków :P
Allu, czy ominiesz taką sposobność posłuchania wykładu o zjawiskach paranormalnych? Ardis, na pewno oprócz MtG będzie tam turniej 40k, tylko jeszcze nie piszą :P
O! Dają "Straż Nocną"! Zawsze chciałam obejrzeć... W tym roku nie będzie niestety Grzędowicza, ale na pewno jakaś prelekcja o wiadrach krwi się trafi, no i musimy razem zagrać jakąś sesję... siłą was zaprowadzę!
Hm. Właśnie sobie skojarzyłem, że mowa o Wojnie Światów... Ha. Nie ukrywam, miło by było dostać po rzyci od poznaniaków. Ale (jak zwykle):
- mam sesję (do końca marca, presumably)
- nie mam armii (pomalowanej)
- to jest turniej par.
Za rok:
- nie będę miał sesji (do końca marca)
- będę miał armię (pomalowaną)
- nie będzie mnie obchodzić, czy turniej jest single, czy double.
Powyższe założenia są paradygmatem wszechświata, w związku z czym nie ulegają zmianie, bez względu na warunki... Słowem: za rok na Wojnę Światów jadę, choćby się paliło i waliło, będzie mnie więc można w Poznaniu spotkać w tym czasie, ale anno domini 2009 - do wakacji nie ruszam się z Lbn.
_________________ "O praktyce mówimy, gdy system informatyczny działa, choć nikt nie wie, dlaczego. Z teorią mamy do czynienia wtedy, gdy system nie działa, ale znamy przyczynę. My łączymy teorię z praktyką: system nie działa, i nikt nie wie, dlaczego."
-- anonim
Gaah, to Ty masz sesję gorszą jeszcze od mojej... a już myślałam, że tak się nie da...
Poza tym powinno być konstytucyjnie zabronione, żeby uczelnia była przeszkodą w braniu udziału w najważniejszych wydarzeniach kulturalnych dla danej grupy społecznej...
No więc ja się zwalniam z uniwersytetu i spadam do Ameryki:D
Jeżeli będziecie chcieli mnie gdzieś złapać, to w piątek i sobotę o 22 będę prowadził jedne z ostatnich punktów programu. Później będę na pewno miał trochę czasu wolnego ; )
Mam nadzieję, że z Mith i Kharem (przynajmniej!) się zobaczymy.
_________________ "Bądź wytrwały.
Będąc wytrwałym, wzrastaj w siłę."
Dak'kon, za listem Jakuba (1:3-4).
Szkoda że beta-program znów jest rozpisany na sale, bo nic z niego nie widzę... tym razem mi się nie chce bawić i go analizować, zrobię to dopiero z informatorem w łapie, więc dobrze, że się tak szybko ogłaszasz :)
No ja bym chciał pojechać się spotkać i posłuchać tych herezji ufologów :D ale niestety pracuje w piątek i w sobotę i nie dam rady się z nikim zamienić wiec mnie nie będzie :(
możne w przyszłym roku się uda, a spotkać się możemy przy innej okazji zawsze :)
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum